De texturenWij kunnen onze hairextensions in 4 verschillende texturen leveren:
~ Straight.
~ Body Wave.
~ Deep Wave.
~ Curly.Bij het aanbrengen van een textuur in hairextensions (ongeacht de haarsoort of merk hairextensions), is het nooit vanzelfsprekend dat deze textuur de gehele draagtijd in de hairextensions blijft zitten en kan het gebeuren dat na enkele wasbeurten of zelfs 1 wasbeurt de textuur er gedeeltelijk uit gaat zakken.
Zoals een permanent verschillend kan reageren op het eigen haar bij verschillende mensen (bij de één komt deze er strakker uit dan bij de ander, of bij de één blijft deze langer zitten dan bij de ander), geldt dit ook voor hairextensions. Hairextensions komen van verschillende donoren, dus ook bij hairextensions kan de houdbaarheid van een textuur verschillend zijn.

Voor het behoud van de krul in de texturen Deep Wave en Curly is het belangrijk dat u de juiste producten (shampoo, conditioner, stylingsproducten) gebruikt die speciaal voor krullend haar zijn. Normale shampoo's kunnen het haar verzwaren en door te rijke formules kan de krul snel uitzakken. Om een krul te behouden heeft het haar veel hydratatie nodig in combinatie met opbouwende werkzame stoffen zoals bijvoorbeeld keratine.
Lijkt het alsof de textuur na de wasbeurt eruit is, dan kan de textuur weer terug gebracht worden door een stylingsproduct voor krullend haar aan te brengen en daarna met de hand in het vochtig haar de krul/textuur er weer in terug te knijpen en het haar aan de lucht te laten drogen, of het handoek droge haar droog föhnen op de zachte stand met een difuser opzetstuk.
Verzorg hairextensions met krul altijd hezelfde als gepermanent haar. Hairextensions zijn immers ook gepermanent om een krul hierin aan te brengen. Het kan dus zijn dat u uw krullende hairextensions op een andere manier moet verzorgen dan uw eigen krullend haar waar de krul al van nature in zit.
Wordt gepermanent haar niet op de juiste manier verzorgd, zal de krul niet meer zichtbaar zijn, terwijl deze wel aanwezig is. Dit geldt dus ook voor krullende hairextensions.
 
Bij de productie van hairextensions worden de texturen op een andere wijze en met andere middelen in de hairextensions aangebracht dan de middelen die in een kapsalon worden gebruikt om bij klanten de haren te krullen/permanenten. 
In de kleuren #1, #1B, #2 en #3 worden in de fabriek permanentere texturen aangebracht.
In de lichtere kleuren worden uitsluitend minder permanente texturen aangebracht om het haar niet te beschadigen. Zou in de lichtere kleuren (vooral de blond tinten) wel permanentere texturen, zoals Deep Wave en Curly worden aangebracht, dan is het haar zo beschadigd dat het onbruikbaar is geworden.
Desondanks kan de fabriek (en wij) ook bij de donkerdere kleuren geen garantie geven hoe lang de textuur in hairextensions behouden blijft.

Mocht het zijn dat op den duur de texturen Deep Wave en Curly teveel naar uw wens uit de hairextensions is gezakt, dan is het geen enkel probleem om met een milde kappers permanentvloeistof de textuur weer terug in de hairextensions te zetten!

Op de bovenstaande foto zijn de texturen te zien zoals deze van de fabriek af worden geleverd.
Na 1 of meerdere wasbeurten zullen de texturen verder uitzakken.
~ Straight: deze textuur blijft gedurende de gehele draagtijd stijl, ook na elke wasbeurt.
~ Body Wave: deze textuur zakt na 1 wasbeurt uit tot een lichte, natuurlijke slag.
~ Deep Wave: deze textuur zakt na 1 of meerdere wasbeurten uit tot een iets sterkere, natuurlijke slag tot een grovere krul.
~ Curly: deze textuur zakt na 1 of meerdere wasbeurten iets verder uit.
   Houd er rekening mee dat de lengte die u besteld met de textuur curly, de aangegeven lengte, uitgerekt lengte is, maar door de (op)krullende textuur de zichtbare lengte korter is.
   Wilt u uw gewenste lengte incl. de krullende textuur, besteld u dan een iets langere lengte.

Met de bovenstaande informatie in acht genomen, kunnen ook wij geen garantie geven op de houdbaarheid van de verschillende texturen.