De Keratine Extensions zijn voorzien van een hoge kwaliteit Italiaanse keratine bondings (waxjes).
De bondings zijn duurzaam en hechten goed in het eigen haar. De hairextensions zijn hierdoor makkelijk in het haar aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen zonder residu.
De Keratine Extensions kunnen ongeveer 3 tot 4 maanden in uw haar blijven zitten en kunnen eventueel door ze te rebonden met de keratine bondings nog een keer opnieuw in het haar terug worden geplaatst.


LET OP:
Breng nooit haarolie, serum, conditioner of haarmasker aan op of vlakbij de keratine bondings. 
Hierdoor kunnen de keratine bondings loslaten en de hairextension uit uw haar zakken.

Voordat u besteld:
De levertijd van alle hairextensions is ongeveer 2,5 week. Kijk
HIER voor meer informatie over de levertijden.

 
Indian Hair ~ Keratine Extensions * 1 kleur

Indian Hair ~ Keratine Extensions * 1 kleur

1,45

Aantal hairextensions dat u nodig heeft: ~ Verlenging dun haar: 100 stuks. ~ Verlenging normaal&nb.....

Indian Hair ~ Keratine Extensions * 2 of 3 kleuren

Indian Hair ~ Keratine Extensions * 2 of 3 kleuren

1,45

Het is mogelijk om uw bestelling in 2 of 3 kleuren te verdelen. Geef eerst naast de bestelknop bi.....

Indian Hair ~ Keratine Extensions * Piano Colour

Indian Hair ~ Keratine Extensions * Piano Colour

1,60

De Piano Colour extensions hebben 2 kleuren in 1 extension, 50/50% of 75/25% verdeeld. U kunt .....

Indian Hair ~ Keratine Extensions * Ombre Colour

Indian Hair ~ Keratine Extensions * Ombre Colour

1,60

De Ombre Colour extensions hebben 2 verschillende kleuren in de aanzet en de lengten.  U .....

Indian Hair ~ Keratine Extensions * Ombre & Piano Colour

Indian Hair ~ Keratine Extensions * Ombre & Piano Colour

1,65

Kies bij "Kleur aanzet" in welke kleur u de aanzet wil hebben. Kies bij "Verhouding .....LEVENSDUUR VAN DE HAIREXTENSIONS.
De levensduur van de Russian Gold Hairextensions is gemiddeld 2 jaar en de Indian Hairextensions 1 tot 1,5 jaar.
De levensduur van hairextensions is afhankelijk van :

DE KLEUR VAN HAIREXTENSIONS:
Russian Hair is van nature donker blond tot bruin. Indian Hair is van nature zeer donker bruin tot zwart.
Hoe lichter hairextensions in de fabriek worden ontkleurd om de blondtinten te maken, hoe kwetsbaarder het haar gaat worden en de levensduur van het haar wat zal verkorten.
Daar het haar van de blond tinten maximaal ontkleurt is geweest, kunnen blond tinten in de loop van de draagtijd wat droger aan gaan voelen of een beetje pluizig worden. Deze tinten hebben dan ook wat extra verzorging nodig met bijvoorbeeld een goed verzorgend masker, serum of haarolie.

DE WIJZE VAN DRAGEN VAN UW HAIREXTENSIONS:
Hairextensions die los of in een staart gedragen worden schuren over de kleding op de rug. Hierdoor zullen de punten van het haar gaan slijten/splijten en kunnen ze pluizig gaan worden. Dit kunt u voor een groot deel tegengaan door uw haar vaker in een vecht of losse knot te dragen, bijv. als u ('s avonds) thuis bent. Dit zal een positieve invloed op de levensduur van uw hairextensions hebben.

DE PRODUCTEN WAARMEE U UW HAIREXTENSIONS VERZORGT:
De juiste verzorgingsproducten zorgen voor een langere levensduur van uw hairextensions. Wij adviseren uw hairextensions te verzorgen met kappersproducten die veel minder chemicaliën bevatten dan producten uit de winkel/drogisterij. Daarnaast hebben kappersproducten over het algemeen een veel intensievere verzorging, wat voor hairextensions belangrijk is, omdat deze geen voeding meer krijgen vanuit de hoofdhuid.

DE VERZORGING VAN UW HAIREXTENSIONS: 
Een goede verzorging met de juiste producten is essentieel voor de levensduur van hairextensions. In het "Verzorgingsadvies" vindt u alle do's en don'ts hoe u het beste met uw hairextensions om kunt gaan om schade aan uw hairextensions te voorkomen.DE VERSCHILLENDE TEXTUREN.
Wij kunnen onze hairextensions in 4 verschillende texturen leveren.Bij het aanbrengen van een textuur in hairextensions (ongeacht de haarsoort of merk hairextensions), is het nooit vanzelfsprekend dat deze textuur de gehele draagtijd in de hairextensions blijft zitten en kan het gebeuren dat na enkele wasbeurten of zelfs 1 wasbeurt de textuur er (helemaal of gedeeltelijk) uit gaat zakken.
Zoals een permanent verschillend kan reageren op het eigen haar bij verschillende mensen (bij de één komt deze er strakker uit dan bij de ander, of bij de één blijft deze langer zitten dan bij de ander) geldt dit ook voor hairextensions. Hairextensions komen van verschillende donoren, dus ook bij hairextensions kan de houdbaarheid van een textuur verschillend zijn.
 
Bij de productie van hairextensions worden de texturen op een andere wijze en met andere middelen in de hairextensions aangebracht dan de middelen die in een kapsalon worden gebruikt om bij klanten de haren te krullen/permanenten. 
In de kleuren #1, #1B, #2 en #3 wordt in de fabriek een permanentere textuur Body Wave, Deep Wave en Curly aangebracht.
In de lichtere kleuren wordt uitsluitend een minder permanente textuur Body Wave, Deep Wave en Curly aangebracht om het haar niet te beschadigen. Zouden de lichtere kleuren (vooral de blond tinten) wel in een permanentere textuur Body Wave, Deep Wave of Curly worden gemaakt, dan is het haar zo beschadigd dat het onbruikbaar is geworden.
Desondanks kan de fabriek ook bij de donkerdere kleuren geen garantie geven hoe lang de textuur in hairextensions behouden blijft.

Mocht het zijn dat de textuur uit de hairextensions is gezakt, dan is het geen enkel probleem om met een milde kappers permanentvloeistof de textuur weer terug in de hairextensions te zetten!

Op de bovenstaande foto zijn de texturen te zien zoals deze van de fabriek af worden geleverd.
Na 1 of meerdere wasbeurten zullen de texturen verder uitzakken.
~ Straight: deze textuur blijft gedurende de gehele draagtijd stijl, ook na elke wasbeurt.
~ Body Wave: deze textuur zakt na 1 wasbeurt uit tot een lichte, natuurlijke slag.
~ Deep Wave: deze textuur zakt na 1 of meerdere wasbeurten uit tot een iets sterkere, natuurlijke slag.
~ Curly: deze textuur zakt na 1 of meerdere wasbeurten iets verder uit.
   Houd er rekening mee dat de lengte die u besteld met de textuur curly, de aangegeven lengte, uitgerekt lengte is, maar door de (op)krullende textuur de zichtbare lengte korter is.
   Wilt u uw gewenste lengte incl. de krullende textuur, besteld u dan een iets langere lengte.

Met de bovenstaande informatie in acht genomen, kunnen ook wij geen garantie geven op de houdbaarheid van de verschillende texturen.