Hair CareGoede verzorging is essentieel voor een lange levensduur van uw hairextensions.
Uw hairextensions krijgen geen voeding meer vanuit de hoofdhuid zoals uw eigen haar dat wel krijgt en heeft daarom extra verzorging nodig. 
Door onze jaren lange ervaring met (het dragen van en werken met) hairextensions, adviseren wij om voor de verzorging en styling van uw hairextensions intensief verzorgende producten te gebruiken die een hoog percentage Keratine bevatten.

De producten van KIS (Keratine Infusion System) bevatten een revolutionaire formule die focust op herstel van het haar van binnenuit. De producten zijn geschikt voor elk haartype en het verzwaart het haar niet. KIS producten geven u de hoogste kwaliteitsgarantie, maar zijn toch zeer betaalbaar! 
De producten zijn niet getest op dieren. De Keratine wordt gewonnen uit schapenwol. De producten bevatten naast de Keratine geen dierlijke bijproducten. De producten zijn sulfaat en parabeenvrij.

 
KIS Keramax Shampoo

KIS Keramax Shampoo

13,95

Belangrijkste eigenschappen: - Mild reinigende shampoo. - Helpt de zuurmantel beschermen en behoud.....

KIS Keramax Treatment

KIS Keramax Treatment

12,50

Belangrijkste eigenschappen: - Herstelt het haar. - Verstevigd het haar. - Bevat de hoogste conce.....

KIS Keramoist Shampoo

KIS Keramoist Shampoo

13,95

Belangrijkste eigenschappen: - Super hydraterende shampoo. - Maakt het haar zacht en handelbaar. .....

KIS Keramoist Treatment

KIS Keramoist Treatment

12,50

Belangrijkste eigenschappen: - Herstelt de vochtbalans. - Verbetert de elasticiteit van het haar. .....

KIS Keraglide Conditioner

KIS Keraglide Conditioner

13,95

Belangrijkste eigenschappen: - Ontwart, ideaal voor haar dat van nature krult. - Antistatisch. - .....

KIS Kerashield Leave-In

KIS Kerashield Leave-In

12,50

Belangrijkste eigenschappen: - Proteïnerijke en beschermende conditioner die niet uitgespoeld .....

KIS Smoother Krulrelaxer

KIS Smoother Krulrelaxer

12,50

Belangrijkste eigenschappen: - Tijdelijke, niet chemische krulrelaxer. - Tegen ongewenst kroezen t.....LEVENSDUUR VAN DE HAIREXTENSIONS.
De levensduur van de Russian Gold Hairextensions is gemiddeld 2 jaar en de Indian Hairextensions 1 tot 1,5 jaar.
De levensduur van hairextensions is afhankelijk van :

DE KLEUR VAN HAIREXTENSIONS:
Russian Hair is van nature donker blond tot bruin. Indian Hair is van nature zeer donker bruin tot zwart.
Hoe lichter hairextensions in de fabriek worden ontkleurd om de blondtinten te maken, hoe kwetsbaarder het haar gaat worden en de levensduur van het haar wat zal verkorten.
Daar het haar van de blond tinten maximaal ontkleurt is geweest, kunnen blond tinten in de loop van de draagtijd wat droger aan gaan voelen of een beetje pluizig worden. Deze tinten hebben dan ook wat extra verzorging nodig met bijvoorbeeld een goed verzorgend masker, serum of haarolie.

DE WIJZE VAN DRAGEN VAN UW HAIREXTENSIONS:
Hairextensions die los of in een staart gedragen worden schuren over de kleding op de rug. Hierdoor zullen de punten van het haar gaan slijten/splijten en kunnen ze pluizig gaan worden. Dit kunt u voor een groot deel tegengaan door uw haar vaker in een vecht of losse knot te dragen, bijv. als u ('s avonds) thuis bent. Dit zal een positieve invloed op de levensduur van uw hairextensions hebben.

DE PRODUCTEN WAARMEE U UW HAIREXTENSIONS VERZORGT:
De juiste verzorgingsproducten zorgen voor een langere levensduur van uw hairextensions. Wij adviseren uw hairextensions te verzorgen met kappersproducten die veel minder chemicaliën bevatten dan producten uit de winkel/drogisterij. Daarnaast hebben kappersproducten over het algemeen een veel intensievere verzorging, wat voor hairextensions belangrijk is, omdat deze geen voeding meer krijgen vanuit de hoofdhuid.

DE VERZORGING VAN UW HAIREXTENSIONS: 
Een goede verzorging met de juiste producten is essentieel voor de levensduur van hairextensions. In het "Verzorgingsadvies" vindt u alle do's en don'ts hoe u het beste met uw hairextensions om kunt gaan om schade aan uw hairextensions te voorkomen.DE VERSCHILLENDE TEXTUREN.
Wij kunnen onze hairextensions in 4 verschillende texturen leveren.Bij het aanbrengen van een textuur in hairextensions (ongeacht de haarsoort of merk hairextensions), is het nooit vanzelfsprekend dat deze textuur de gehele draagtijd in de hairextensions blijft zitten en kan het gebeuren dat na enkele wasbeurten of zelfs 1 wasbeurt de textuur er (helemaal of gedeeltelijk) uit gaat zakken.
Zoals een permanent verschillend kan reageren op het eigen haar bij verschillende mensen (bij de één komt deze er strakker uit dan bij de ander, of bij de één blijft deze langer zitten dan bij de ander) geldt dit ook voor hairextensions. Hairextensions komen van verschillende donoren, dus ook bij hairextensions kan de houdbaarheid van een textuur verschillend zijn.
 
Bij de productie van hairextensions worden de texturen op een andere wijze en met andere middelen in de hairextensions aangebracht dan de middelen die in een kapsalon worden gebruikt om bij klanten de haren te krullen/permanenten. 
In de kleuren #1, #1B, #2 en #3 wordt in de fabriek een permanentere textuur Body Wave, Deep Wave en Curly aangebracht.
In de lichtere kleuren wordt uitsluitend een minder permanente textuur Body Wave, Deep Wave en Curly aangebracht om het haar niet te beschadigen. Zouden de lichtere kleuren (vooral de blond tinten) wel in een permanentere textuur Body Wave, Deep Wave of Curly worden gemaakt, dan is het haar zo beschadigd dat het onbruikbaar is geworden.
Desondanks kan de fabriek ook bij de donkerdere kleuren geen garantie geven hoe lang de textuur in hairextensions behouden blijft.

Mocht het zijn dat de textuur uit de hairextensions is gezakt, dan is het geen enkel probleem om met een milde kappers permanentvloeistof de textuur weer terug in de hairextensions te zetten!

Op de bovenstaande foto zijn de texturen te zien zoals deze van de fabriek af worden geleverd.
Na 1 of meerdere wasbeurten zullen de texturen verder uitzakken.
~ Straight: deze textuur blijft gedurende de gehele draagtijd stijl, ook na elke wasbeurt.
~ Body Wave: deze textuur zakt na 1 wasbeurt uit tot een lichte, natuurlijke slag.
~ Deep Wave: deze textuur zakt na 1 of meerdere wasbeurten uit tot een iets sterkere, natuurlijke slag.
~ Curly: deze textuur zakt na 1 of meerdere wasbeurten iets verder uit.
   Houd er rekening mee dat de lengte die u besteld met de textuur curly, de aangegeven lengte, uitgerekt lengte is, maar door de (op)krullende textuur de zichtbare lengte korter is.
   Wilt u uw gewenste lengte incl. de krullende textuur, besteld u dan een iets langere lengte.

Met de bovenstaande informatie in acht genomen, kunnen ook wij geen garantie geven op de houdbaarheid van de verschillende texturen.