De Keratine Extensions zijn voorzien van een hoge kwaliteit Italiaanse keratine bondings (waxjes).
De bondings zijn duurzaam en hechten goed in het eigen haar. De hairextensions zijn hierdoor makkelijk in het haar aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen zonder residu.
De Keratine Extensions kunnen ongeveer 3 tot 4 maanden in uw haar blijven zitten en kunnen eventueel door ze te rebonden met de keratine bondings nog een keer opnieuw in het haar terug worden geplaatst.


LET OP:
Breng nooit haarolie, serum, conditioner of haarmasker aan op of vlakbij de keratine bondings. 
Hierdoor kunnen de keratine bondings loslaten en de hairextension uit uw haar zakken.

Voordat u besteld:
De levertijd van alle hairextensions is ongeveer 2,5 week. Kijk
HIER voor meer informatie over de levertijden.

 
Russian Gold ~ Keratine Extensions * 1 kleur

Russian Gold ~ Keratine Extensions * 1 kleur

1,95

Aantal hairextensions dat u nodig heeft: ~ Verlenging dun haar: 100 stuks. ~ Verlenging normaal&nb.....

Russian Gold ~ Keratine Extensions * 2 of 3 kleuren

Russian Gold ~ Keratine Extensions * 2 of 3 kleuren

1,95

Het is mogelijk om uw bestelling in 2 of 3 kleuren te verdelen. Geef eerst naast de bestelknop bi.....

Russian Gold ~ Keratine Extensions * Piano Colour

Russian Gold ~ Keratine Extensions * Piano Colour

2,10

De Piano Colour extensions hebben 2 kleuren in 1 extension, 50/50 verdeeld. U kunt zelf kiezen.....

Russian Gold ~ Keratine Extensions * Ombre Colour

Russian Gold ~ Keratine Extensions * Ombre Colour

2,10

De Ombre Colour extensions hebben 2 verschillende kleuren in de aanzet en de lengten.  U .....LEVENSDUUR VAN DE HAIREXTENSIONS.
De levensduur van de Russian Gold Hairextensions is gemiddeld 2 jaar en de Indian Hairextensions 1 tot 1,5 jaar.
De levensduur van hairextensions is afhankelijk van :

DE KLEUR VAN HAIREXTENSIONS:
Russian Hair is van nature donker blond tot bruin. Indian Hair is van nature zeer donker bruin tot zwart.
Hoe lichter hairextensions in de fabriek worden ontkleurd om de blondtinten te maken, hoe kwetsbaarder het haar gaat worden en de levensduur van het haar wat zal verkorten.
Daar het haar van de blond tinten maximaal ontkleurt is geweest, kunnen blond tinten in de loop van de draagtijd wat droger aan gaan voelen of een beetje pluizig worden. Dit kan voorkomen worden door gebruik van een (liefst dunne) verzorgende haarolie. De verzorgende olie van Biosilk is uitermate geschikt voor hairextensions. Het haar wordt zijdezacht, geeft het haar weer glans en pluizig haar verdwijnt.

DE WIJZE VAN DRAGEN VAN UW HAIREXTENSIONS:
Hairextensions die los of in een staart gedragen worden schuren over de kleding op de rug. Hierdoor zullen de punten van het haar gaan slijten/splijten en kunnen ze pluizig gaan worden. Dit kunt u voor een groot deel tegengaan door uw haar vaker in een vecht of losse knot te dragen, bijv. als u ('s avonds) thuis bent.
Bij Indian Hair is de dikte van een haar dunner dan bij Russian Hair en kan dus sneller (weg)slijten in de punten. Dat is dan ook de oorzaak dat Indian Hair een kortere levensduur heeft dan Russian Hair.

DE PRODUCTEN WAARMEE U UW HAIREXTENSIONS VERZORGT:
De juiste verzorgingsproducten zorgen voor een langere levensduur van uw hairextensions. Wij adviseren uw hairextensions te verzorgen met kappersproducten die veel minder chemicaliën bevatten dan producten uit de winkel/drogisterij. Daarnaast hebben kappersproducten over het algemeen een veel intensievere verzorging, wat voor hairextensions belangrijk is, omdat deze geen voeding meer krijgen vanuit de hoofdhuid.

DE VERZORGING VAN UW HAIREXTENSIONS: 
Een goede verzorging met de juiste producten is essentieel voor de levensduur van hairextensions. In het "Verzorgingsadvies" vindt u alle do's en don'ts hoe u het beste met uw hairextensions om kunt gaan om schade aan uw hairextensions te voorkomen.DE VERSCHILLENDE TEXTUREN.
Wij kunnen onze hairextensions in 4 verschillende texturen leveren.Bij het aanbrengen van een textuur in hairextensions (ongeacht de haarsoort of merk hairextensions), is het nooit vanzelfsprekend dat deze textuur de gehele draagtijd in de hairextensions blijft zitten en kan het gebeuren dat na enkele wasbeurten of zelfs 1 wasbeurt de textuur er (helemaal) uit gaat zakken.
Zoals een permanent verschillend kan reageren op het eigen haar bij verschillende mensen (bij de één komt deze er strakker uit dan bij de ander, of bij de één blijft deze langer zitten dan bij de ander) geldt dit ook voor hairextensions. Hairextensions komen van verschillende donoren, dus ook bij hairextensions kan de houdbaarheid van een textuur verschillend zijn.
 
Bij de productie van hairextensions worden de texturen op een andere wijze en met andere middelen in de hairextensions aangebracht dan de middelen die in een kapsalon worden gebruikt om bij klanten de haren te krullen/permanenten. 
In de kleuren #1, #1B, #2 en #3 wordt in de fabriek een permanente textuur Body Wave, Deep Wave en Curly aangebracht.
In de lichtere kleuren wordt uitsluitend een minder permanente textuur Body Wave, Deep Wave en Curly aangebracht om het haar niet te beschadigen. Zouden de lichtere kleuren (vooral de blond tinten) wel in een permanente textuur Body Wave, Deep Wave of Curly worden gemaakt, dan is het haar zo beschadigd dat het onbruikbaar is geworden.
Desondanks kan de fabriek ook bij de donkerdere kleuren geen garantie geven hoe lang de textuur in hairextensions behouden blijft.

Mocht het zijn dat de textuur uit de hairextensions is gezakt, dan is het geen enkel probleem om met een milde kappers permanentvloeistof de textuur weer terug in de hairextensions te zetten!

Op de bovenstaande foto zijn de texturen te zien zoals deze van de fabriek af worden geleverd.
Na 1 of meerdere wasbeurten zullen de texturen verder uitzakken.
~ Straight: deze textuur blijft gedurende de gehele draagtijd stijl, ook na elke wasbeurt.
~ Body Wave: deze textuur zakt na 1 wasbeurt uit tot een lichte, natuurlijke slag.
~ Deep Wave: deze textuur zakt na 1 of meerdere wasbeurten uit tot een iets sterkere, natuurlijke slag.
~ Curly: deze textuur zakt na 1 of meerdere wasbeurten iets verder uit.
   Houd er rekening mee dat de lengte die u besteld met de textuur curly, de bestelde lengte uitgerekt de desbetreffende lengte is,
   maar door de (op)krullende textuur de zichtbare lengte korter is. Wilt u uw gewenste lengte incl. de krullende textuur, besteld u 
   dan een iets langere lengte.

Met de bovenstaande informatie in acht genomen, kunnen ook wij geen garantie geven op de houdbaarheid van de verschillende texturen.